merhaba

Bot Takipçilerini Kimler Satın Alabilir?

Bot Takipçilerini Kimler Satın Alabilir?

Bot takipçi terimi, Instagram başta olmak üzere her sosyal medya platformunda karşılaşılabilen sahte takipçiler anlamına gelmektedir. Bot takipçi, herhangi bir etkileşim getirmeyen ancak takipçi çubuğundaki sayının yüksek görünmesini sağlayan bir hiledir. Bot hilesi gerçek kullanıcılardan oluşmadığı için oldukça hesaplıdır ve sadece takipçi sayısının daha fazla görünmesini sağlar.


Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat, TikTok gibi birçok sosyal medya ağında karşılaşılabilen bu takipçi türü, insanlar arasında bot yazdırma olarak da bilinmektedir. Bot takipçi satın alan sosyal medya kullanıcıları, bir program tarafından oluşturulan gerçek dışı hesaplar tarafından takip edilmeye başlanır. Bu hesaplar gerçek olmadığı için etkileşim gibi getirileri yoktur.





Bot İzleyici Ne Yapar?



Bot takipçiler, takipçi sayısını yüksek göstermek isteyip de takipçi satın almak için çok para ödemek istemeyenlerin en çok tercih ettiği takipçi türlerinden biridir. Bot takipçi, diğer takipçi paketleri incelendiğinde en hesaplı seçenektir. Bu tür bir takipçi, daha önce de belirtildiği gibi etkileşim sağlamaz. Çünkü bot takipçiler gerçek hesaplardan oluşmamaktadır.


Bot takipçilerinin tek faydası takipçi sayılarının yüksek olmasına katkı sağlamasıdır. Ancak bilinmelidir ki bot takipçiler program ile oluşturulduğu için zamanla silinme ve sosyal medya platformları sistemi tarafından tespit edilme ihtimalleri yüksektir. Yani takipçi türleri arasında yer alan bu takipçi türü önerilmemektedir. Başarılı bir sosyal medya hesabına sahip olmak isteyenler mutlaka Türkçe, gerçek, düşmeyen gibi türleri tercih etmelidir.





Bot Takipçilerini Kimler Satın Alabilir?



Hesabına takipçi satın almayı düşünenler ise bot takipçilerinin ne tür hesaplar için uygun olduğunu merak ediyor. Bot takipçi türü, herhangi bir sosyal medya platformuna ve her türlü hesap için uygundur. Kişisel hesaplar, şirket hesapları, sayfalar gibi birçok sosyal medya hesabı türü için bot takipçi satın almak mümkündür.


Günümüzde en çok bot takipçi satın alan hesapların kişisel hesaplar olduğu görülmektedir. Çünkü işletme hesapları için bot takipçi satın almak şirketin güvenilirliğini büyük ölçüde zedeleyebilir. Ayrıca takipçi satın alma işlemi sırasında program kullanılacağı için hile nedeniyle hesap kapatılabilir. Bu nedenle firmalara gerçek ve Türk takipçi paketleri önerilmektedir.





Bot Takipçi Fiyatları Ne Düzeyde?



Bot takipçi fiyatları bu tarz takipçi paketlerinden yararlanmak isteyenlerin en çok araştırdığı konuların başında gelmektedir. Bu noktada bot takipçi paketlerinde sunulan takipçilerin gerçek hesaplar olmadığı ve bu nedenle oldukça uygun fiyatlı oldukları bilinmelidir. Kendi hesabınız için çok düşük bütçelerle bot takipçi satın almanız mümkün. Ancak bot takipçi fiyatları hakkında net bilgi alabilmek için satın alacağınız takipçi sayısını belirlemeniz gerekecektir.